Pages

Tuesday, November 17, 2009

Vote untuk contest Lumut dan facebook

Salam

Ingat tak Lumut ada buat contest.Walaupun tak masuk (tiada idea), kita boleh memeriahkan contest Cik Lumut dengan mengundi finalis contest tu.Syarat yang paling penting, pengundi bukan anonymous.;)

Ok, dah vote dah.

My vote goes to sape yang cepat melobi dulu.Hehe..And also cerita yang bagus jugak laa. Jadi jangan lupa vote ye!

************************************************

Until today, i still don't have facebook account.



ajaib tak?

haha..

Tangguh-tangguh buat, sampai sekarang takde.Heheh, takpe la, karang jadi addicted macam blog pula.Kalau dah buat, akan diberitahu ok?

p/s: friendster dah nyawa-nyawa ikan.

17 comments:

lea said...

wat la faceb0ok

:D

imHepPie said...

frenster aku da nazak gak..

fesbuk tuh kang jd cam aku addicted mcm kene drug

DilOt said...

friendster??haha samela..dah lame tak berusik fster tu...

tab button yg mane??
yg home edit edit edit tu ke??

kira nak ubah edit tu ke nama button yg kita nak...?

Sharif John said...

YEAH!!!! undi jgn x undi

Zulfadzly said...

hahaha..aku ingat ko lawak2 je aritu..rupe mmg betol ko xde pesbuk..
buat jela..FOC..

**frenster aku dah xde nyawa!!

Fyzal said...

and for me .. i just close both accounts of friendster and facebook.

have a nice blogging day there. :D

Fyzals Territory

oranglidi said...

wa pn xde fesbuk.

Aku Beskot™ said...

haha..
rajen gle promote ntok vote kontes..
hehe..
fenster ak kne salurkn oksigen..
da nazak.x lame da tu..
huhu..

Jard The Great said...

heee.. da vote pon.. ehehe

**Bila Comel Jadi Comot** said...

comel pun da face book tapi slalu guna untuk publish latest story blog ekekekeekk..
yang lain jom singgah blog comel nanti boleh bagi komen2 menbimbing xpun leh pollow skali kalau rajin

Cik Cookie said...

marilaa mari.
kita mengundi..

green said...

lea..Soon~~

heppie..tu laa, kn pandai kawal..

dilot..thanx tlg..t dah siap, org gtau..

sharif john..dah undi lom?

fyzal..both?wow..bkn ke org kate fb tak leh delete..cm ne wat??

orglidi..same..nak alamat~~

beskot..saje je...hehe

jard..undi rahsia

comel..ok2..

cookie..ahahaha:)

green said...

zul..ae, terlepas lak..ye btol laa..x main tpu2..

niesz said...

wat la facebook..nnti ley main farm ville..syoookk!!!!!!hihi..

ber_uwang said...

undi uncle ye...

Kasawari said...

jgn lupa add eh kalau dah ada facebook tu.. he he..

green said...

niesz..coming soon~

beruwang..udah ;)

kasawari..x tau la bile..hik2..