Pages

Thursday, November 19, 2009

Mencari pemikir hebat abad ini!

Salam

Yeay.Baru je tukar nama tab button kat atas tu.Nampak tak??

Tapi belum link dengan entry lagi.huhehuhu..

Terima kasih cikdilahdilot yang tolong!!! p/s : i sayang u lebih arr..

****************************************

pokok ape yang orang makan dari pucuk sampai ke akar?

Banyak-banyak kambing, kambing apa yang orang cari?

Satu perhimpunan pagi di sekolah dihadiri seluruh buah-buahan di Malaysia ini.Tapi buah apa yang tak ada?

TEKA LAA..

p/s: ada kerja~~

13 comments:

itisrajah said...

kerja ape?
tdo la tuh.
haha.

jejaka anggun said...

1. po kok dek kau!

2. kambing gurun wan mat saman.

3. buah zakar.

DilOt said...

patutla de beberape link dtg dr blogg green..rupenye 2 name ku terpampang di sini..i syg u gak la.hehe..

avid gunner said...

"Banyak-banyak kambing, kambing apa yang orang cari?"

kambing hilang.

next.

arfahadnan said...

soalan satu..
erm.. pokok pegaga?

soalan dua..
kambing yg hilang..

soalan tiga..
buah pegi sekolah ker? confuse nih..

kawie2020 said...

adosss... aku malas nk teka..hehehehe..

Boneka tak sakit said...

1.ubi

2. kambing yg ilang

3. buah2 kiwi!

sekian terima kasih aku memeng pemikir yg hebat!! huhuhu

Boneka tak sakit said...

aku memang saje slah eja memang tu! sebab aku saje nak komen ko dua kali!! baru banyak sikit komen ko! baik tak aku!

!

Fyzal said...

soalan no 2 je yg saya.. kambing apa yang org cari

-- kambing yang hilang la. :)

betul tk?

YobSumo said...

1. tongkat ali?

2. kambing takde janggut?

3. buah dada?

adakah itu jawapan dia green?

i'msosupernotcool said...

nampak!!
duh..

nape aku jwb soklan tuh..
aku pemikir kan..

nursarah87 said...

huhu
nak jawab soklan kedua

# kambing yg hilang

green said...

ehem2..kawan2..jawapan ada kat atas
:)