Pages

Wednesday, November 4, 2009

Entry khas untuk blogger yang dah bekerja...

Salam

Yes yes yes..Tinggal lagi satu paper.Tadi masa jawab network, saya confuse pasal manchester encoding.Shaitt.
For once in my life, i hate manchester.

Memang macam baca surat khabar, setiap hari cerita sama keluar.Blog pun sama.Betul kata faiq, sekarang ni bila baca blog, hampir semua cerita pasal exam.Nampaknya, betul lah hipotesis ramai student ada blog.Cara nak release tension belajar mungkin..

Ataupun disebabkan kehidupan seorang pelajar memang BEST. Macam-macam cerita yang berlaku. Mak saya kata, zaman belajar adalah zaman yang best untuk dikenang.

Betul3..

satu kisah..

Ini bad, seorang senior dan seorang kawan.

Gambar ini diambil masa malam hari konvokesyen bad, awal tahun ini.Kitorang yang memang rapat dengan bad, minta dia datang, sebabnya, nak ambil semangat nak berkonvo.

Yang penting Bad datang, bawak baju hujan konvo dan memberi kami peluang pakai baju tu.Haha, mengidam sungguh..

bad kata dia grad kena pakai mask

kami ketawa..

dia kata tak sangka dah habis belajar kat universiti

kami senyum..

bad kata, bila kerja (telekom), dia rindu dengan kehidupan universiti.Kelas, main futsal, makan kat kafe, borak dengan junior..

hmmm..



p/s: sambung master arr bad!

31 comments:

sharamli said...

smart abg bad kit0..hik3

cik intan (◡‿◡✿) said...

.its true
.rindu time study dlu T__T

green said...

sharamli..bad yg femes

cik intan..zaman skola punn

meor saiful rizal said...

ISH3..
teringat jugek zaman2 tuh..

awek ramai..mknn murah..xde tensen2 sgt

Kuda Kertas said...

woo..zmn2 blaja mmg zmn nk mengutip pngalaman..hehehe..all the best utk last paper..

faiq said...

hahaha/..time belaja mmg besh..

weyh background song ko besh la

oranglidi said...

kerja terus.

HEMY said...

siyes babe...ko enjoy la student life yg ko mungkin rasa menyampah nk kena studi je ni..sbb student life la saat plg best dlm memori hidup..huhuhu

green said...

aii..tutup blog, email masuk, ade komen..

ttp blog, email masuk..

hehe..syg korg lebih laa

green said...

meor..mane aweks2 mu itu??

kuda kertas..memang!anyway,,tq!:)

faiq..lily ellen everybody's changing.tu track first.

oranglidi..takmo!

hemy..terkenang2 kew?

imanshah said...

Green kalau dah keje tentu melaram habis ya

miSs siv said...

betul2
time belaja adelah paling best!

saypOOL rafhtello said...

ko pn nanti ki bju hujan tu jugak.
tp kesian kan bdk utm.kena pki mask.. mmg dlm kenangan.. ;p

Sharif John said...

Tahniah sis...

Caya la Bad

meo188 said...

ehem2... :p

fiD said...

wah 1 paper? best! jeles nie grenn!

green said...

imanshah..mane ade~~

siv..so live to the fullest

saypool..tak sabar weyy..

sharif john..tahniah sbb tak dpt jawab ae..hik2

meo..oops~

fid..lame lagi ke?takpe2..msti bnyk gap kan..

kelor said...

ye lah minggu ni asek bg ucapan selamat kat korang2 yg tgh exam.

belajar tuk kerja

Firol said...

secara jujur dunia kerja tak seindah belajar

green said...

kelor..tu laa

firol..indah duniaku sekarg..

Cik Cookie said...

abg bad...abg bad...
cookie sini abg bad.

Fatt Chin Choy said...

memang best belajar tp duit kering..hehe

maiyah said...

nanti dah abih blajar nak kene keje plak :D

green said...

cookie..bad bace

ah fatt..hehe, btol gak..

maiyah..tau..

Boneka tak sakit said...

aku manusia takde perasan!

green said...

haha..cam pelik je kalu tetiba ko ade perasaan...

oranglidi said...

hehe. kerja je. letih plak sambung blaja. spm pun wa x lepas. haha.

Dak Wan said...

Heheheh.... sebeno nya dia tu tensen sbb bila kerja kena jd junior balik, klu study dulu senior :D ekekeke.

green said...

orglidi..:)

dak wan..ye ke??

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Idle Downloads With NZB Files You Can Easily Find Movies, Console Games, MP3 Albums, Software and Download Them @ Alarming Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anonymous said...

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat training[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses little-known or misunderstood avenues to produce an income online.