Pages

Thursday, November 19, 2009

Jawapan terbongkar!

salam

ok, yang merah adalah jawapan kepada entry sebelum ni.


pokok ape yang orang makan dari pucuk sampai ke akar?

pokok taugeh.
ngehehe ;)



Banyak-banyak kambing, kambing apa yang orang cari?

kambing hilang.
tahniah pada avid gunner, arfahadnan, Boneka tak sakit, Fyzal, pemikir terhebat untuk soalan kedua.;)




Satu perhimpunan pagi di sekolah dihadiri seluruh buah-buahan di Malaysia ini.Tapi buah apa yang tak ada?

buah cempedak.
sebab buah cempedak di luar pagar.
kekeke~
 
************************
 
Baru tadi berbual dengan lecturer kat phone.Biasalah, mengupdate result.Hehe..Ingat nak call sekejap je, terlama pula.And, my lecturer offer satu kerja part time di sebuah kilang, dan dia suruh cari orang.Ni kilang member dia kot.Erm, tak boleh laaa en din, saya ada kerja.Best lagi..

Dan dengan spontannya terjanji dengan lecturer tu untuk tolong cari orang.Ok, quantity tiada limit. Hanya perlu tengok performance production dekat komputer, just click, tengok, kalau betul save. Senang je. Sehari RM 30. Tempat di kilang kat Senai Johor.

Siapa-siapa yang berminat, duduk dekat area jb, atau pun ada kawan yang mahu, sila bagitau saya dengan segera ok?

sebar-sebarkan.

p/s: jangan malu2 kucing~~ ;)


19 comments:

Fyzal said...

jauh sgt la pulak kat jb nun cik green.. cik ker?

YobSumo said...

ler aku salah semua. sgt tak kool.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

buah ape kalau makan tak sedap ?

hah jawab2 :P

avid gunner said...

ko biar betik rm30 sehari??
berminat tapi pada masa yg sama kena siapkan psm...bzzz...

imHepPie said...

pisang emas dbawa blayar pon x dtg gak..

buah keranji dlm perahu pon xde gk

i'msosupernotcool said...

JB?
so far..
lol..

kawie2020 said...

aku dok jauh ler... kalau ade aweks cun yg contact ko coz nk keje cun, ko ckp kt aku sama tau.. hehehehehe.. bleh interview awek cung.. hahahahaha...

arfahadnan said...

yeay..
betul satu soklan..

green said...

fyzal..ye ..

yob..cube lagi..

lolly..buah yg dah busuk..x pun yg x masak..ae??

avid..hehe..buat psm leklok..

heppie..err..berpantu keer?

supernotcool..wut to do~~

kawie..eh, xde hal lahh..haha

arfah..;)

niesz said...

ala..jauh nyer kat johor..huhu..

terlepas lak quiz ni..hehe..

Boneka tak sakit said...

ekeleh.. cempedak tu takleh panjat ke! ekleh~ ko.. haha..
aku nak jawap taugeh tadi! tapi aku lupa lak nama ntang tu! SERIUS BEB!!

faiq said...

bpk besh keje.///aku nk...tp aku duk kt kl ngan selgr..huhu

maiyah said...

alerr ketinggalan soklan nih huhuu :)

i'm_siCK_n_tiReD said...

hehehe..best teka-teki tu..

green said...

niesz..saje2 je

boneka..leh caya ke??

faiq..uit, lama x dtg cni..;)

maiyah..lorh..dah tau lama la ni..

sickntired..;)

ketupat said...

wohoo..msti r nak dayah..begaye ko kol cik din..die ckp pe lagi?sah2 mmg kne ngnjeng r kalo jmpe die lag sem dpn..

jejaka anggun said...

kalo boleh buat secara online, saya oke saja tp kene stay kat JB tuh jauhla plak.

the_m said...

ok. aku cm nak. detail2. email me pliz dayakuw syg.

green said...

ketupat..ayah ak pun x ceramah pjg2 cm die..
ngeheheh~~

jejaka anggun...mmg kena stay laaa

m..jap ye syg ku miza..