Pages

Tuesday, November 3, 2009

Legoland Malaysia

Salam

Memandangkan esok saya exam petang (yippie2), maka bolehlah menggedik menulis entry blog sekarang ini.(ish3) Baik, mungkin ada yang berteka-teki tentang tajuk entry kali ini.Betul ke Malaysia ada legoland.?Jawabnya, YA.Tak lama lagi, Malaysia akan ada satu taman tema baru iaitu Legoland di Iskandar Region, Johore Bahru,Johore.

Exciting bukan?



 




Pada pertama kali dapat tahu, perasaannya sangatlah teruja (dan jakun sedikit).Ye lah, ingat lagi tak zaman kecik-kecik, main lego, buat robot, bina bangunan, buat taman guna komponen lego.Kreatif gila masa tu.Seronok yang amat! Jadi, pembinaan Legoland Malaysia pastinya membawa khabar gembira kepada peminat-peminat lego dan binaan seperti saya, hehe...

Ok,dah google dan baca review dari artikel-artikel di internet, dan ada baik dan buruknya. Biasalah, tak kan semuanya baik jer kan. Tapi takpe, sebagai pengguna, kita tunggu dan lihat (serta berdoa) agar everything will be okey, dan Legoland Malaysia akan dibuka dengan jayanya tahun 2013 nanti.

Harapan; mahu menjadi pengunjung terawal.Masa opening mungkin...

Siapa nak ikut??

p/s: contest untuk domain masih berjalan taw~~

11 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.wuuu dlu mase kecik3 slalu maen lego ;)

Boneka tak sakit said...

ko tau tak! kawan aku kira rapat juga dgn aku dulu!! melalui ym dan myspace! dan masih menjalani hubungan secara intim!

adalah 1 dari 7! jurutera lego! dia buat interview melalui website dia aritu! pastu minah nie masuk! bang bang bomm! dia dpt beb! 7 org tu! kerja main lego je! JELES AMAT AKU!!

dah tu dpt lak gi Khurus kat USA!!

wei kalau ko JELES TAK! cuba ko jwp sikit aku nak tau la!!

MAIN LEGO PLAN BUAT PERMAINAN2 dia wei ko jeles tak WEI!! aku megimbau kenangan manis dgn dia nysal aku tak ambik dia jadi gf aku!! sakai lah wei!!

sha said...

no prob...kita gi sama2 k...

joegrimjow said...

contest untuk domain kat mana?

meor saiful rizal said...

legoo..

wahh..

boleh swimming2 dlm lego2 tu..

baincardin said...

waaah!!!~ best nih dah nak sampai M'sia! mesti pergi ni! ^_^

sharamli said...

nak ikut...nak..

green said...

cik intan...same~~

boneka..JELES..

amat, pernah terfikir gak, kalau nak buat game, mesti la kena rajin main game kan..

so, die keje kat mana skang?us?

sha..yok~

joegrimjow..bawah..

meor..guling2 pun boleh

bain..amek gambar bnyk!!

sharamli..ok belanje kita..

maiyah said...

dah lama tak main lego, yelah dah mak budak pun :D

acap said...

bes sial ade legoland.
huhuh.

green said...

maiyah n acap..main je kalu nak..hehe