Pages

Thursday, November 19, 2009

Keliru dengan jantina

Salam

Sex atau jantina.

Sejak 2 menjak ni, daku sering menghadapi kekeliruan dengan jantina.Ooopsss, bukan confuse dengan jantina sendiri, tapi keliru dengan jantina blogger-blogger tertentu.Hal ni berlaku bila berblog walking, tak pun bila baca entry blog orang.Hmm...

Rasanya, ade blogger lain yang experience benda yang sama.Kan2..

Ye laa..

Contoh pertama, ada orang confuse Dilot lelaki ke perempuan.Haha..cian Cik dilot.Tak pasal-pasal kena buat press conference entry jelaskan yang dia adalah perempuan sejati.hehe..

gurau dilot.Jangan marah aaa~

Kedua, ah fatt komen kat kotak komen blog Lumut cakap dia mati-mati ingat ruffermo lelaki.<== see, contoh terbaik dari ladang.Ah fatt yang terer bab lelaki dan perempuan tu pun boleh confuse. Wakaka~Pelik, pelik...



sekali lagi..jangan marah aaa~

Dan diriku sendiri, hmm... cam mane nak cakap, mula-mula tu agak confuse dengan blogger boneka kita dan supernotcool.Keliru! Misteri laa korang ni..Tapi bila dah selalu baca blog, membalas-balas komen, klik  sana sini, baca profile,sedikit sebanyak kita boleh kenal blogger tu.Sikit-sikit.

Sikit je laa..


Huuu, tak sangka blogging yang mudah ni pun ada cabaran jugak kan? Cabaran mengenal pasti jantina..hehe.

p/s: siapa yang confuse green ni lelaki ke perempuan, boleh tanya en bain.

lalalala~~
dia penah confuse~

21 comments:

miNt said...

tiap2 kali terserempak ngn perkataan "pelik" ak akan terperasan.

ak tau ko pompuan sebab ada kat profile ko.

ak tadak masalah mengenalpasti jantina sebab ak terlampau menilik setiap blog dan pemiliknya.


hahaha..;DD
ak rasa ak amat menakutkan diri sendiri.

avid gunner said...

gua confuse dengan koyuki...
gaya macam laki....
tapi kata nak kawin ngan brader pipi...

hampeh betul blogger misteri ni...

i'msosupernotcool said...

oo.. now u noe la..
i kn mr curiousity..
haha..

BuLaN iTu aKu said...

bulan adalah : i'm not a gurl not yet a women... hehehe

Ivy Metaga said...

nasib dulu sy sempat tgk gambar green hehehe, jadi tau ler sy ni green ni ppuan, tu yg best kalo jadi follower blog org tu awal2 kan hehe, dilot pun dulu sy sempat juga tgk gambar sebelum dia jadi misteri

sI tEDI said...

aku laki ke pompuan?

Boneka tak sakit said...

aku lelaki pilihan ibu2 mertua malaya

apa nak paham lagi kan lengkap di rumus dlm 7 perkataan yg sungguh rendah diri hahaha

Zulfadzly said...

hurm..aku tak tau ko laki ke pompuan..tp nak tanyer..ko kucing siam ke parsi? hahahahahha

baincardin said...

chop! ^_^

baincardin said...

haha! Bain pun ada terkopius ngan green dulu...heeeee...malu,malu. ^_^'

Minta maap ye green. :)

arfahadnan said...

aku pun pernah ader masalah ini biler blog walking..

tapi aku belasah jer..

maleh nak fikir sangat..
hahaha..

ketupat said...

ohohoo..saye konpius kamu sape

green said...

mint..bgsnyee

avid..koyuki perempn kan..

supernotcool..know ady..hehe

bulan..britney!

ivy..ouh, thank u ms ivy..

tedi..erm2..perempn laa..

boneka..hehe..ok la tu..

zulfadzly..hybrid..kekeke

bain..xper..;)

arfah..selalu cm tu..

ketupat..ye ke? lala~

~0~ said...

seb bek aku xkonfuse ngan jantina sendiri...hhahahah

addyaholix said...

kompius jugak ni. laki ke pompuan eh? ;p

green said...

~0~..hehe

addy..confuse ngan diri sendiri ke ni?hehe

DilOt said...

kalo dilot kompius green ni lelaki ke pompuan..payahla..sejak bileh sigs tu ade boy..hekhekhek..

YobSumo said...

wa tak confuse dgn lu sbb lu punya profile tulis FEMALE :)

green said...

dilot..ye betil..

yob..sudah trg lagi bersuluh

niesz said...

hehe..tul gak tu..kadang2 kene bc entry die betul2 br dpt cam...

green said...

betul3