Pages

Friday, November 13, 2009

Kamcheng,

Salam

Masa tengok movie tadi, ainun mencelah.Dia kata "lelaki dengan perempuan tak boleh jadi kawan baik"..

Heh?Kenapa ya..


*ketuk jari*
*sambil berfikir*


Entah.Tak tau nak taip ape.Mungkin sebab penat dah.-_-".

p/s: saya ada ramai kawan baik.



istilah kamcheng ada dalam kamus dewan ke?

28 comments:

Fatt Chin Choy said...

sebab lelaki ler
ada yg nak lebih2

green said...

+_+

joegrimjow said...

ley je klu pastu kawen

Atan said...

selalunya salah seorang akan jatuh cinta....

::[si putihpurple]:: said...

wah ah fatt..
komen brani mati lu kasi..
xjadi aku mau kasi komen..cess..
hahaha;D

tu pasti diri ko sndri ah fatt kn..kekeke~

baincardin said...

Salam and a very good morning Green!^_^

bergantung pd diri org tu, niat dia ikhlas atau tidak nak berkawan baik. :)

*kawan baik bain adalah= HDR! kui3x.....^_^'

Ivy Metaga said...

berkawan biar beribu2 berkasih biar satu hahaha

nizamsani said...

sebab "perasaan" jadi orang tengah.

sI tEDI said...

aku lebih suka eja kamceng!!

ekekekeke

syah shah said...

isu yang tak pernah tutup...

Allah jadikan manusia berpasangan, lelaki dan perempuan... Sebab tu tak boleh rapat... Kerana di antara keduanya, pasti ada syaitan cuba menghasut sesuatu...

kita rasa neutral... tapi kita boleh ke pastikan lelaki itu juga rasa neutral? soal hati... siapalah yang tahu...

Dj Epoi said...

Uik!!!!!!

Gua ponk banyak geng kamceng...

Just....bahasa kasar jew kut!! istilah kamcing tuh!!!

Walaweiiiiiiii Gua tau arr heheh

Anis said...

tak boleh ke??

ezzati said...

mmg org ckp cmtu...n mmg betulll

nursarah87 said...

kawan baik lelaki bg seorang perempuan adalah pasangan hidupnya/suaminya..

kalau masih single, kawan ja dgn ramai2 lelaki, tak semestinya berkawan kena jd kawan baik..

yg penting, berkawan dgn ikhlas..

green said...

joe..kalu x kawen x ley la ae..

atan..hurm~~

putih..br je publish, ah fatt dah komen ..

bain..gd morning bain~ Ooo..

hdr?ish3..

ivy..yerp!

green said...

nizamsani..hurm.ade betul..

tedi..x tau laa eja btol die cm mane..

syah..at least ak dah tak ketuk jari lagi..

dj epoi..kasar ke..

anis..jawab la

ezzati..bnyk org ckp..

sarah..yerp~~

avid gunner said...

depa bole jd kawan baik...tp laki tu kena gay...

BuLaN iTu aKu said...

laaa. nape tak buleh pulak..

syah shah said...

kenapakah kena ketuk jari? aku tetiba rasa kompius di situ... Har har har har :P :P

cinta dan lirik said...

boleh tp tak ramai yg jadi mcm tu..

sbb nanti pasti timbul atau terbit bibit2 cinta atau suka..

i'msosupernotcool said...

gaysss...
haha..

sumtime guys are too much to hadle..
n gurl more...

green said...

avid..haha

bulan..ntah~

syah..thinking~

cinta dan lirik..may be yes, may be not

imsupernotcool..so which one you r?

sharamli said...

0it..bkn ainun kamcheng ngn laki ke..hik3

cyza said...

Hidayah,

nanti kontek saya di email zaki.yz(alias)gmail.com pasal jbcool.com. atau amik hp no saya dari hajar.

thanks

cyza

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.try google, x yah bukak kamus dewan ;p

ketupat said...

aku rse xsalah pon...tp rse ny susah nk cr yg btol2 kwn baik nh..

kawie2020 said...

hahahaha.. lelaki memang suka lebih2 tapi pompuan lebih lebih rumit.. hahahahaha...

green said...

sharamli..haah..betul3..haha

cyza..orait.

cik intan..ok2..

ketupat..ade laa ijat..

kawie..mane tau ni?hehe