Pages

Tuesday, November 17, 2009

Musim Ini Telah Kembali

Salam

Musim ini adalah musim TAG. Dah lama tak jawab tag.~

Tag dari Cik Cookie, memandangkan daku telah singgah ke blog dia.


1. Bekas kekasih saya adalah..

hik3, terlebih sudah.

2. Saya sedang mendengar...
Radio, di mana channel nye akan ditukar-tukar kalau tak best.Currently, red fm.


3. Mungkin saya patut..
Berhenti memikirkan sesuatu yang tak pasti. Adakah 'terlalu memikirkan sesuatu' really exists?


4. Saya suka...
Berblog sambil dengar lagu pada waktu malam, sambil memberi komen, sementara mendownload, loading video ke ape ke dan mencari maklumat.Ia suatu proses yang panjang.

5. Sahabat-sahabat saya...
Ramai, jauh di mata dekat di hati ;)

6. Saya tak paham...
tadi mak balik kerja dengan takde mood, and just now she's talking with me happily.Roller coaster.

7. Saya kehilangan..
Hair band hello kitty, hehe..baru je jumpa kat bilik Miza.

8. Ramai yang berkata..
digi broadband lebih bagus berbanding broadband lain.Saya guna P1 wimax sekarang nih, yang lagi satu dah potong.Ouh ya, saya pengguna line digi ye.


9. Cinta itu adalah...
perasaan yang dipupuk dan di belai setiap hari.Heh?


10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
mengaji dan berzikir serta bersolat sunat.;) <== ThEFuTure. lalala~

12. Saya akan cuba...
belajar menjahit curtain seperti mak saya, cuba control habit berblog..agagaga.., buka facebook, be better writer, kurang makan cokelat, jangan kacau atuk tengok tv kat bilik, don't try to be a big spender, makan ikut waktu..bla blabla...*Banyaknyee.*

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..
you jump, i jump. <== Teka movie ape?
(jawapan takde kena mengena..haha)


14. Telefon bimbit saya..
Sony ericsson yang berwarna ungu.Selalu dilupakan jika berada di rumah. Maaf la kalau saya lambat balas mesej.Kira ok per..nasib tak off je. ;P


15. Bile saya terjaga...
Alhamdulillah. Ok, masih di kedudukan asal.~~


16. Saya paling meluat...
Malas nak cerita.Nanti ada yang terasa pula.

Sila abaikan.Terima kasih.


17. Pesta/parti adalah..
M.A.k.A.n,F.o.o.D, d.I.S.h

18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...







 Hee~green.....ko memang cute gileeeee  :P
 teheehee..

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
Semua seronok.Celebrate the present!

20. Hari ini..
Hari ini.Bukan esoksemalam. heee~


21. Malam ini saya akan..
Tidur awal.Harharharharharharharhar~


22. Esok pula saya akan..
manjalani hidup seperti biasa.Normal aje. Keluar dengan adik mungkin.


23. Saya betul-betul  inginkan..
cuci semua gambar softcopy kat computer ni.Banyak sangat dahh..


24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
alaa, dah tak ingat laa cakap ape. Baca doa ler..


25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
Lepas beli, kita blah.
Arked permainan adalah seperti taman permainan yang nama dia glamour sikit.



26. Makanan barat atau jepun..
Jepun. Saya kurang gemar makanan barat.Fall in love with sushi. Japanese selalu cakap.."we are what we eat" you know..interesting~


27. Bilik yang terang atau gelap.
Saya tidur di bilik dengan lampu on. Hakikatnya, saya takut bilik gelap.Maaf ayah, bil letrik banyak..:(


28. Makanan segera adalah...
Cepat didapati.Dia tak jadi segera kalau perlu beratur panjang di kaunter atau di drive-thru.

Slow food.


29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
to my brother : "tak faham laa ngan mak hari ni..."huhu...
kesinambungan dari jawapan tadi.

30. Anda tak perasan ke soalan no 11 itu tiada?
tak.Lalala~

************************************
ok, tag ni takde suruh tag orang lain.So, sesiapa pengunjung blog ni yang nak buat, dipersilakan.Ia optional.

p/s : pukul 12 boleh ke blog cik bulan.

28 comments:

Hisham said...

smart tag ade x?

green said...

xde laa..;)

niesz said...

bnyk nyer..hihi..besh2!!

Kasawari said...

rajinya buat tag.. ermmm nak komen apa ek.. tentang tidur awal tu.. mcm tidor lewat jer.. huhu..

p/s; tak boleh tidur lampu ON..

farah said...

roger federer?

:P

maiyah said...

jwb jgn tak jwb, green tu mmg tomel :D

i'msosupernotcool said...

tagged gua da lame x bukak..
sek lyn fb je..
haha..

dilot said...

dpt tak email dr dilot....send smlm..

Zulfadzly said...

aku takleh tido dlm suasana yg terang..selama ni aku tido bergelap..memang layaannn..

syah shah said...

dah lama gila tak main tag... tapi sebab tag ni dulu dah penah buat... terpaksa abaikan... har har har har :P :P

bagus tak alasan? :P :P

joegrimjow said...

xmo buat
lalala~

waghhh
ku baru tau yg xtepilih pon contest lumut
xmo kawan ngan die
!!!

baincardin said...

yay Green!

timer kacih bebanyak utk votes 10-bintang tu! yippieee!!!~

Grenn belum pernah pegi Karyaneka? nanti satu hari harus pergi sana ya. and jgn lupa snap gambar banyak²! ^_^

pakcik kordi said...

comelnye green tuh waks!hihi...

Liz said...

nak buat..tp busy gile skarang..later la..kalo tringat. :P

green said...

niesz..bez~~

kasawari..sbb tu ade harharhar..

farah..hehe

maiyah..mmg!

supernotcool..ni tag lain, yg tu tag lain..xde tag laa..

dilot..dpt..tp x try lagi..ade hal la pela smalam..

green said...

zul..kat bilik sendiri je terang..g camping boleh je tdo bergelap..

syah..hehe..bgs2

joegrimjow..oo..tak nak kawn ngan lumut..gtau die..

bain..yeah..one day..

pakcik..mmg punn..lalala~~

liz..optional..x wajib ..

Ivy Metaga said...

tak mo buat larikkkk...100m berganti2 hahahaha

HEMY said...

pergh..panjang tol nk abehkn..ekekeke..

big spender tu g-string ke??ahahaha

Kuwe said...

perghhh 30 soalan.mcm jwb test suda.ada kira masa ke?

kuina said...

musim hujan telah kembali

sediakan pelampung sebelum banjir.

kawie2020 said...

hehehehe.. aku x ponah buek tag ni... nanti2 kot... hehehehe...

Cik Cookie said...

wallaweiii...rajin sungguh budak nih.

green said...

ivy..ok, lumbe jom

hemy..hoi!!!!

kuwe..ade cikgu tanda..kekeke

kuina..betul3

kawie..optional..x paksa
`
cik cookie..ehem..bese laa..wakaka

green said...

ivy..ok, lumbe jom

hemy..hoi!!!!

kuwe..ade cikgu tanda..kekeke

kuina..betul3

kawie..optional..x paksa
`
cik cookie..ehem..bese laa..wakaka

meo188 said...

si kucing mmg cute! meow2!

i'm_siCK_n_tiReD said...

leh r tag...hehe...

oranglidi said...

basguusss basgus?

green said...

meo..kucing mmg..;)

sick n tired..ade ke?

org lidi..x phm...