Pages

Friday, November 6, 2009

Sungguh perempuan

Salam

*Kalu ikutkan hati, nak je aku tulis entry moody+emo+menyampah kat sini.Stop it green, it's not worth it.*  sungguh perempuan

Baru beberapa minit lepas aku call emak.Saying my glee of finishing exam (finally), my day, my worries and so on.Fuh, lega bila dapat luah perasaan pada orang yang faham.Orang yang faham dan orang yang boleh dengar adalah dua perkara yang berbeza.Sangat.

*terima kasih mak*~~ xD

Tadi puas melayari internet.Haa, aku banyak habiskan masa baca blog ini tadi.Tak cukup dengan itu, aku baca yang ini pula.Lagha2~Dah tahu lama pasal web ni tapi jarang baca, hari ni je terlebih masa.Heheh.Cuba korang baca dan review, lepas tu bagi pendapat ok?

Dan mengenai contest memilih domain untuk blog ini, secara rasminya dah tutup.Aku dah pilih nama, haha, jeng jeng jeng..ada satu blogger ni, memberi idea yang cukup menarik, sayangnye, domain tu tak available.Setelah lama berfikir, satu nama dah pun difikir sendiri oleh tuan blog.Makanya, tak ada pemenang laa.Tapi disebabkan pemilik blog ini sangat baik *uhuk2*, maka hadiah tetap diberi pada pemenang.

*kalau lah available, dah lama aku pilih nama tu, sangat berkenan!.Hadiah ini adalah kredit untuk kamu yang bijak mencari idea.Tak sia-sia..*Pemenangnya adalah....













nervous tak??



o
r
a
n
g
l
i
d
i



Tahniah~~Cayalah, nama greengreen itu sungguh comel di mataku. Kalaulah boleh guna, berganda2 sayang daku pada kamu.Malah, semua kucing-kucing di alam semesta ini pasti sayang ko lebih..

lebih
dan lebih lagi

jadi jangan lupa, kepada oranglidi, sila beri alamat dan email di kotak email ku, thistle_chord@yahoo.com  (sambil tu boleh la add ym sekali.) untuk memudahkan urusan pemberian hadiah.

Ulang suara, ..sekotak cokelat dan hadiah misteri.



 ~oranglidi punya~

Mungkin ada yang tertanya-tanya apalah url blog ni nanti.Hint; aku rasa nama tu cam kewl je.Buat aku tergelak masa fikir tadi.Nama tu tak serius mana pun..Tungguuuu..

p/s: masa taip entry ni, puas fikir, perkataan apa yang sesuai dalam bahasa melayu untuk ganti perkataan 'available'.Ape erk??

16 comments:

oranglidi said...

BIAR BETUI?

oranglidi said...

hehehe. adeh, xleh gune ke nama tu? sedih a mcmni.

nnt wa sent alamat, wa lupe plak alamat umah. hehe. baru pindah.

available= err..wa pn dah tak ingat.

meo188 said...

mungkin dh awal pagi nie... sy xfhm topik nie?

gaban member baik org lidi ke?

ape nie?

huhuhuh :P

joegrimjow said...

alaaa
alaaaaaaa
kalaahhh
alaaaa

saypOOL rafhtello said...

aku punyer suggestion xbest ke..haha..tahniah or lidi.. ;p

sI tEDI said...

ada contest ke?/ isk isk isk

green said...

oranglidi..ok2..tahniah~~

meo..meo x phm ke??g laa tdo..mamai kot..

joegrimjow..sape suh bg nama greenpas..gangguro..heheh..mmg kena sekeh.. :p

ssaypool..cube lagi...rerajin arr bg komen ye..

tedi..ade..tp x mcm contest..

Cik Cookie said...

ada kontes ekkk?
Wahhh...CC terlepas.

nursarah87 said...

greengreen

sebutannya adalah 'greeng-reen'..

cam itu ke?

AzuanBudakPandai said...

available...
a.v.a.i.l.a.b.l.e..
ingat masuk kontes spell it right hoho

green said...

cc..not like any other contest..random

sarah..tak..sebut sekaligus

azuan..hey, not dat~

maiyah said...

wah berkontes ye, sori ler tak join sbb tenet ni prob kit, tahniah kat orglidi :)

Fatt Chin Choy said...

aku pun terpikir nak register domain

green said...

ah fatt..branding~..heheh

dude said...

single dan masih belum berpunya.

green said...

satu patah je..