Pages

Friday, November 20, 2009

Buat aku tersenyum

Salam

Sedang daku asyik menaip dan surfing internet di bilik adik ku, tiba-tiba ayah datang sambil bertanya khabar.Di tangannya, ada mp4 milik ayah yang dibelikan adik suatu ketika dahulu.
Dalam adik-beradikku, Malik dan Shafiee yang rajin masukkan apa-apa fail dalam tu.

Ada cerita di sebalik mp4 itu, cuma itu bukan kisahnya.


Ok, aku jawab khabar baik dan katakan padanya duit belanja cukup, semua ok, ada kerja sikit nak buat..etc..

Ayah angguk dan beredar..
kemudian masuk bilik semula sambil berkata..

"..masukkan lagu dalam mp4 ayah, tolong download kejap sambil-sambil buat kerja tu..."

"ok.."
-sambil berfikir untuk transfer saja lagu dari folder muzik tanpa perlu muat turun-
;)


"..tapi kali ni masukkan lagu ghazal ye.Ayah nak dengar laa.."

harharharhar..
Konfem!

memang kena DOWNLOAD.tak ada maknanya nak transfer je..


p/s: siapa ada collection, upload laa kat 4shared..

28 comments:

itisrajah said...

nasib baik bapak aku tak layan ghazal.
haha.
kem salam bapak kau ye.
bapak je.
mak tak payah.
hihi.
=)

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

wah mantap ayah kamu...ayah kita belum penah mintak lagu lgi...yang dia ada pun pendrive biasa je...huhuhu

i'msosupernotcool said...

haha..
ghazal utuk rabiah?
nice...

imHepPie said...

dasat ar ayah ko lyn mp4..ayah aku xde mknanya lyn tuh

Fatt Chin Choy said...

ko ada lagu apa jer?
lagu jiwang?
ahaks

green said...

itisrajah..oke2..hehe

fird..tu laa..;)

supernotcool..ok yg tu ade dlm mymusic

heppie..adik belikan..

ah fatt..ade laaa..ahaks~

avid gunner said...

bapak aku mp4 pun xtau amenda...aku syak dia ingat tu baja serai dia...

BuLaN iTu aKu said...

lagu terbaru... ghazak untuk bulan.. try upload.hehehe

joegrimjow said...

hehe
sweet je kan

ishh
teringat kat ayah...

Ivy Metaga said...

comel nya ayah green hehe

Boneka tak sakit said...

lagu ghazal tu camner yer!!
dia mcm intro nur kasi ke?

yg

NUUUURRRR NUURRRRR NURRRR KASIH...
AHHHHH NURRRR OHHHH NURRRR KASIHH.....


CAMTU EH..

i'm_siCK_n_tiReD said...

wahhh..papa coollll...hehehe...

baincardin said...

keep up to date tu...:)

oranglidi said...

pehh.. jiwa klasik oooo. wa pun minat ghazal. terutamanya ghazal untuk rabiah..

syah shah said...

err... abah aku marah kami dengar lagu... Huhu~~

ketupat said...

suke na ayah kamu dga ghazal..
ko bg j r lagu ghazal utk rabiah..

Shifu67 said...

waaa.... ghazal... boleh la share nii

green said...

avid..hehehe~

bulan..ghazak??ape tu??

joegrimjow..alaa, xde niat nak buat sedih..sorie~~

ivy..:)

boneka..erm, lebih krg laaa..ni cm peminat setia je nih..

sickntired..;)

bain..;)

green said...

oranglidi..ok, leh join ayahku

syah..xpe, ikut ckp abah..

ketupat..org lama..

shifu..minat gak ke?

«♪Ruff♪» said...

ngee aku xdela..lagu2 ghazal...lagu2 indie ade la...ngeee

tq cz drop by kat aku nyew blog....
keep blogging dude...

Kuwe said...

abah gua layan rock kapak ape.

coool.

tp kadang2 techno pun ada jugak.berjiwa muda.

kawie2020 said...

hehehehehe... jom layan ghazal weh.. hahahaha..

~Cinta Cukulet~ said...

ghazal utk rabiah ke..hahaa :p

StingRay said...

haha....jgn masuk lagu metal sudah.

Noorlaila Mohamed Nor said...

woooo
vouge oh ayah anda
layan mp4 lagi
hhuhu


oh gambar baby tu
boleh je yg belum setahun
memang nak yg sebelum setahun

told la hejauw said...

ak rase ayh ak mp4 pon dia xtau heheh...

green said...

ruff..no problemo..

kuwe..techno??

kawie..jomm~

cc..ade jugak..

stingray..ouh, takde..

noorlaila..ae??k thanx!

green said...

hejauw..ok, pasni leh gtau..