Pages

Friday, November 27, 2009

Mari Berlink. dan Kekurangan

Salam

So macam mana dengan aidiladha korang?Ada drama kejar-kejar macam main polis entry dulu tak?haha..

Hari ni Jumaat,esok weekend, lagi sunyi laa blog ni, tak ramai orang berblog.Huhu.

Takpe, teruskan hidup ;)

Blog ni masih ada banyak kekurangan, paling nyata ialah tiada tarikh? What the fish! Maleh betul nak cari coding dia. Editing akan ambil masa, so bukan dalam masa terdekat ni. Hee, tapi Kuwe dah perasan laa, ehehe, tajam je mata ye En Kuwe ni.By the way, in case kalau ada orang tak faham, maleh itu adalah seperti malas-malas.Slanga.

Lagi satu adalah tab button yang masih belum di link kan. Ohoo, kena buat entry khas dulu baru boleh link. Maka, bukan sekarang juga.Lalalala~

Ape lagi.Hurm, yang lain tu minor.

Tapi kan, pelik betul dengan widget top commentor kat sidebar sebelah  ni sebab dia berubah-ubah. Berubah kedudukan tu takpe, ni berubah bilangan komen. Tak pelik ke? Hari ni sharamli punya komen ada 40, esok 37, lepas tu 42.Hishhh, ni dia kira percentage ke?

Aissshhhhhh~

Papepun, bawah ni adalah full list top commentor blog ini.Terima kasih sebab rajin beri respond. Tapi..tapi, yang tak beri komen pun terima kasih sebab sudi baca entry dan singgah.Cuma tak ada jejak je laa.





Okeyh, Blog mereka semua besh besh belaka. Sila klik, baca entry dan komen.

p/s: salam aidiladha!

20 comments:

[z@ck] said...

Hari ni nuff pn lembap je..
x rmi visit..sibuk lapah lembu kot.
hahaha

Kuda Kertas said...

mngkn kira berat komen kot..sbb tu lain2..hehehe..

slmt hari raya aidiladha..

cheqna said...

salam aidiladha...=)

NadyaCitraLestari said...

Janganla maleh²,rajinkan diri..GO go go..hehehe

Neway,Selamat Hari Raya Aidiladha..

sharamli said...

eh...cek xperasan la plk...heee

et said...

eh..nme ku ade..keh3..^^

promote ek..uh2..kne wat entry utk promote cik green gak ni..wah3~

salam aidiladha juge..xde plak lari2..tp nk sepuk dak yg lari2 ade la..har3~

green said...

cheqna..teriam kasih~

nadya..chaiyok to me~

z@ck.. betul2

kuda kertas..entah laa.x phm..

sharamli..eheheh

et..tp kan, sekejap ade kejap takde..nama dia berubah-ubah..hmm

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.slamat rayeee! ;)

green said...

camat raya cik intan~

riaabadi said...

salam

green salam aidil adha

thanks ye sudi lalu blog ria =)

Faarihin said...

Salam aidil adha green.. hari raya arini alhamdulillah.. kekenyangan sepanjang masa.. hahaha.. (^__^)

fiD said...

la, aku top 11 la .. adoyai!

baincardin said...

salam Aidiladha green! baper ekor lembu buat korban? ^_^'

green said...

bain..trima kasih bain.Kambing..tp dia lari..huhu

faarihin..ye?xpe, mkn2~

fid..dia berubah-ubah..hurm..

ria..no prob.thanx sbb dtg sini jugee~

maiyah said...

salam aidil adha, duit raya takde ke? :D

joegrimjow said...

ku pon da jadi top da ni
berusaha

komen baca bru btol kan?
huhu

green said...

joegrimjow..ye..macam tu br sopan..ehehehe

maiyah..sy x kawen lagi..;P

et said...

ahahaha..a'a..berubah2..baek2..lalalaaa~

green said...

kan?!..tu yg ak pelik tu..

Noorlaila Mohamed Nor said...

yep widget komen tu memang merepek
tu yg xpakai dh
xleh caya