Pages

Thursday, December 3, 2009

Update Korea

Salam

Anyo hasayo...
ecece..dah berbahasa korea pulak ni.

Ok, tadi baru balik Seoul National University.Lepastu, ada lagi beberapa aktiviti.Waa, korea sangat best, macam tak nak balik pulak, hehe.

Dan hari ni baru dapat online, inipun curi line, huhu. Nak guna internet hotel kena bayar, agak mahal laa.

Sekarang, memang sejuk, sebab awal winter, kiri kanan jalan semua sibuk menghias untuk krismas.Memang cantik.

Sabtu ni dah nak balik, alaaa, cam tak nak balik je. Still so much to explore!

Anyway, saya dah nak tidur, kenyang sangat makan malam tadi.Korean food is not bad.In fact, sangat mengenyangkan.

Ok, this is just a short update.Jumpa lagi ye!

Wassalam~

p/s: online sambil tengok tv korea...

22 comments:

~ainun~ said...

HEY KOREAN GIRL~!!!
haha..so glad to here from u, there, out in th korea..
post ar gambar kalu sempat~
huhu

sI tEDI said...

ko g korea ke? x bgtau pun :(

aku nak kirim salji. sial bawa balik sebaldi

fiD said...

uhuhuhhu, besnye... bile nak p jepon? t aku nak ikot ea, =P

et said...

suke juge mknn korea..kimbap2..lalalaa~

sile pulang segera ke malaysie..ku rindu..ecececee..^^

LORD ZARA 札拉 said...

huwaa~

rindu!!!

miSs s!v said...

bawak balik mamat ensem sorg!
;p

maiyah said...

moga segala urusan berjalan lancar ye :)

sayu=pilu said...

weh wak balik pic menarik...nanti aku nak tatp puas2 nak tunggu aku dpt gi bila ntah....

saypOOL rafhtello said...

sgt jeles.

GhOsToNe said...

wah...

g korea?

besh2!!!

nk g jgk...

ezany said...

erk.. curi line camne..? kang sia2 kena tangkap xleh blk mesia.. haha..

'AQILAH said...

sangat pendek...nti upload picture yer..:)

i'msosupernotcool said...

tke care..

Hazzy Ishak said...

wah bestnye...

Fatt Chin Choy said...

awek korea ada yg masih single lg ker?
aku nak muka2 cam pelakon dia

ibu emy efy eqy said...

bestnya ke universiti di korea. ni tentu dah teror speaking korea...

HEMY said...

syoknya dpt tgok negara orang...

.Anna. said...

hye!
wowieee bestnyee ke koreaa!~~~
dapat jumpa 2PM tak???
heeee

oh best best.
nak pergi ke sana jugaaa~~
one of my wishlist :))

niesz said...

besh nyer,,teringin giler nk g sane..mane la tau kot2 dpt jumpe junpyo ker..ahakss..

«♪Ruff♪» said...

wow sgt best la....
huhuhu

meo said...

syok2.. amik gambar byk2 :)

faiq said...

aku org korea.