Pages

Tuesday, February 2, 2010

Bertuahnya Awak Yang Baca Entry Ini.

Salam

Walaupun esok ada test, nak jugak update blog sekarang.Ya, mesti cerita kat belog, sebab ini tempat yang bagus untuk dicerita. No point cerita masalah kat kawan-kawan, roomate, even kawan baik yang lain fakulti atau universiti sebab mereka semua masih bergelar pelajar.

Pelajar = saya.
Saya sama dengan mereka, semua masih belajar.Semua orang yang belajar tension.Semua yang belajar rasa pressure bila ada test, projek, whatever laa..Mana tau, bila cerita kat dorang, kita sebenarnya menambah lagi tekanan mereka.

Heh?

Korang tak tension ke baca entry luah perasaan tertekan macam ini?

"..dah terbaca, nak buat macam mana?.."

Haha.Kalau macam tu tahniah la ye.Anggap anda seorang yang bertuah sekarang ini.

********************
Mari rewind hari ini.

Pagi-pagi kena tinggal bas. Pergh. Habis kelas RE, terus stay back kat fakulti siapkan assignment kumpulan.Dari pagi sampai pukul 3.Zohor pukul 3, masuk kelas lewat 10 minit lepas tu.Suka hati je kan..

Dah dua hari makan tak menentu.Skip breakfast, skip lunch. Hmm..dinner pun tak makan lagi.

Kat handphone, ada 17 mesej yang belum dibaca dalam inbox. Tak kuasa nak baca.Semua cakap benda sama, meeting..meeting..meeting.Zzzz.

Email pun. Bos email bulan lepas, semalam baru saya perasan.Wakaka..

Budak pengakap suruh datang buat gajet amende ntah esok.Huu, dah lama tak join dorang.POKE tak pergi, jota tak terlibat, jumpa setiap rabu clash dengan gym ktf.Hish, esok petang kena datang buat gajet.Ermm..korang, aku ada test esok malam, esok lusa, aku buat sendiri laa kat bilik ae..

Hmm, serba salah seyh. Semangat ke-pengakapan konon..
sobs2~

Tadi Max call untuk Hokaici. Pn Rahmah call untuk sirkit masum. Shyahira pesan pasal projek IP. Vincent nak siapkan RE before chinese new year, daftar malam kolej kat bawah blok sekarang nih, English draft 2 nak kena hantar khamis, belajar google crawler dengan tutor kat fakulti khamis ni, interface AD khamis malam..

oo ye, teman Miza pergi beli barang pengantin juga khamis ini..




Saya tak mahu berada pada tahap 'dah tak ikhlas'.
Ugh, i hate this feeling!

p/s : Saya sayang blog saya. It listen..

9 comments:

saypOOL rafhtello said...

aku terasa tension membaca keje2 kau yg bergunung-ganang..hahaha..

Faarihin said...

memang tensen aje green skang yer.. sangat2 bz lah kamu.. apa2 pun hadapilah dengan setenang yang boleh.. sarapan pagi paling penting.. jangn skip lagi pas ni ok.. hohoho.. (^__^)

green said...

aku perlukan planner ..huhuhuhuhuhhuhu

Frodo Baggins said...

wa tensen lu baca email lepas sebulan
arghhhhhhhh


>>____<<


gud luck test
and yeah ~ wa mmg lucky draw!
agagaggaga

oranglidi said...

aih... lu ni.. sampai makan x menentu.. kang payah plak.. sakit sana sini.

kesihatan kena jaga woo...

wat satu persatu.. plan lelok. jgn gelabah2.

yg penting ceria2 selalu.

told la hejauw said...

cket g ak rase ko jadik pm lak..hahha

♀.รﻨν.♂ said...

banyak nye!!!
meh aku tlg.



=)

Moon Death Spell said...

nanti akan ku sewa sebiji bus untuk kamu..

oh tidak... aku tak bosan bace entry mu

greenhall said...

salam..

erk.. nak jempot ke majlis berak beramairamai.

datang la ya. .