Pages

Thursday, October 22, 2009

take 5...... (plus plus)

salam..

huu..siang tadi ku gagahkan diri ke fakulti, layankan permintaan En Din yang tetibe suruh wat presentation.
Padahal semua orang tau dia takde pesan suruh present. Aiseyh, ni mesti kes pesan kat kelas lain, kelas lain yang kena.

Dari pagi aku datang, compile kerja ngan group members, tunggu turn lagi, then, tak dapat demo project depan die jugak.Faizal (group member) ade test pukul 2, so postponed 1 hari..

Tak mengapa, cuma aku penat menunggu.Demo dan presentation tadi memang sangat mengambil masa, sebabnye, lecturer ku itu tanya dengan sangat detail. Satu per satu dia check.Hasilnye, tengah2 tunggu tadi En Din suruh student belikan panadol..

haha..

tau pun pening...
same la kita..

And aku memang menahan diri dari online hari ni. Huu, mental kena kuat, lebih2 lagi apabila aku amek course yang memerlukan online hampir setiap masa. Ye laa, tak kan nak bukak elearning je kan..

kan2..

tapi ku tahan..

hasilnya, beberapa bab dah habis, cuma sekarang tengah break
Ya,  break..
sebab fokus hilang kejap..
dalam kepala ingat nak berblog je..
hampeh nye~

ntah pape je...

p/s: ok, dah boleh fokus balik..

20 comments:

oranglidi said...

haha. lame x dgr brite. apa cita??

miSs siv said...

blog itu penting.
hahaaha!!

Fatt Chin Choy said...

blog lg best dr study
keke

green said...

oranglidi..haah..lame xde berita, tp ade je kat sini..
xde cter pape laa, cam biase je..

siv...:)
senyum~

ah fatt..jg goda daku..
nak study~

Ivy Metaga said...

blog bole release tension hehe..=)

Aku Beskot™ said...

aha..
bejaye gak lepas gian..
cun.fokus blk k.
hehe..

Nabil Fizri said...

sandar..rolling your eyes

niesz said...

minggu ni mmg bnyk presentation..nex week lak ade 2 test..adoi!mmg pening kpale..lps 1, 1 lg dtg..
nk x nk kene la wat yg d best..
final exam pon da dekat sgt nih..

sharamli said...

0it...tutup lappy cpt...study2....ha3

cookie devine said...

nsb baik zaman blog lps zaman study.

green said...

ivy..agreeeee

beskot..berjaya..~

nabil..then rasa nak mkn aiskrim..hee~

niesz..tau xpe..mmg 1 per satu..

sharamli..bila start?

cookie..t, zmn kerja plak..

et said...

owh2..sye paham rse itu..hek3..

study2..bz2..lalalaa~

meo188 said...

rindunye update dr blog nie...

:)

ketupat said...

syg cik din lbh..haha

Sharif John said...

All the best sis... keep moving forward

green said...

et...bgs la kalu paham...
lalala~

meo..bole caye ke? :)

ketupat..die lecturer yg bez sbnrnyee..

sharif john..thank u brother..~

Zulfadzly said...

bagus green!! ko ikut aku..sebab berblog didalam class la aku berjaya sampai ke PhD..












**bukan salah aku kalau ko percaya!! ko yg bendul!! hahahahah

green said...

zul..hek elehh

meo188 said...

best of luck utk x-am.... cik kucing :)

green said...

thank you meo~~