Pages

Monday, April 19, 2010

Budak Kecik yang Innocent

Salam

Salah satu tempat untuk mencari kejujuran adalah pada kanak-kanak. Mereka ekspress apa yang mereka rasa, mahu percaya, sekalipun pahit. Padaku mereka ibarat sebuah peti yang penuh dengan ragam, idea, emosi, ilmu..semua. Dan peti itu tidak harus dipandang pada rupa.


Kids, never fail to fascinate me,
And i love to be surrounded by them.

Okayh, gambar kat bawah ini saya ambil dari sebuah blog, dan saya senyum sorang-sorang masa baca. Hehe..Enjoy~~









  






 




  




 



  



  



  



  



 


 

p/s: thanx jepsloci.

11 comments:

joegrimjow said...

nak tergelak pon ade
hehe

jom join contest. 20 april ni je
;)

beba said...

sangat interesting..budak2 ni cara diorang berfikir mmg menarik..and kadang2 tu mmg tak terjawap..

saya pon senyum sorang2 bace notes ni..hehehe..

green said...

joegrimjow...hehe..ouh da contest..akn ku fukir..

beba..bcoz they are wonderful..:)

Hazzy Ishak said...

haha
comel

avid gunner said...

hahaha...nak je aku jwb surat depa ni..

::[si putihpurple]:: said...

hakhakhak:D
jujur sunggoh!
kekeke~

Frodo Baggins said...

bley x aku jawab bg pihak ...
hahahahhaha ..
siottt nye budak!


>>___<<

tia said...

kanak-kanak memang suci..semuanya terbuku di jiwa dorang..tidakseperti kita yang kerap berfikir naik berjuta kali baru nak cakap.

green said...

hazzy..comel comel..

avid..yg penting kn guna nama 'abang avid @ abg gunner' tak boleh guna gua lu mcm kat blog ye..

putih..mmg jujur ..hehehe

frodo..frodo..ape kate kau buat betul2 kat bdak2 sekeliling.t gtau ak ae..kau kan rajinn..

tia..itu mmg betul sbb kejujuran kanak-kanak semua org boleh terima, bila dah besar ni nak jujur sgt pun kadang2 kn pkir bnyk kali.bnyk hati kena jaga. (wah , mcm statement artis..hak3)

botak said...

are those kids christian or anti christ?
what do you think?

green said...

i think, 3 of em are christians..one is american, 1 might be christian, the rest..well, lets not assume anything..