Pages

Wednesday, September 16, 2009

Anggap macam bapa mertua tanye~

Salam

ini ada satu soalan.Jawab dengan betul, dan bukan sekadar melepas batuk di tangga atau hot hot chicken shit (hangat2 tahi ayam) saje.Soalannye..

orang yang bertanye soalan ini call.Dia cakap..

Terangkan kat saya, macam mana awak nak bagitau saye yang tali kasut saya putus, dan bagaimana awak nak ajar saya cara betulkan semula (pakai) tali kasut tersebut.

Percaya tak, senior ku dapat kerja sebab dapat jawab soalan ni dengan betul masa interview.Waa..kagum2.
Anyway, jawab jangan tak jawab. Kita tengok sape yg ade potential.. =)

p/s: tak boleh nak update sangat.Banyak kerja~

19 comments:

Hazzy Ishak said...

memcabar gak ni...jap2 nak pkir dulu

sharamli said...

awak...tali kasut awk putus...

kuarkan yg sebelah lagik dan cntum...dan ikat semula..

ataupun awak amik tali b*a awk..heeeeeee

imHepPie said...

awak jalan terus, kt simpang empat tuh amek kiri...

ctu ada tukang kasut, gi la repair da truk bebeno sy tgk tu

miSs siv said...

awk..tali kasut awak putus tu..awak keluarkan tali yg lebih tuh, juz masukkan kat beberpa lubang je..nanti kalau jumpe kedai yg jual tali kasut, kite beli baru..

the_m said...

pergh~
simbolik tuw.
c'mon!

green said...

takde ke antara korang yg da dpt kad raye?risau ni..

meo188 said...

Maafkan sy awak, tali kasut awak putus.

Tetapi sy lebih parah kerana hati sy telah putus harapan utk memiliki cinta awak lg.

awak jaga diri.....

cedih...huhuhuhu

meor saiful rizal said...

semekom..cik.cik2..

canteknye kasut awk nie..
berkenan benor sayer..

eh,tp dah putus la tali kasut awk nie..

meh pakai gam gajah sy nie..
kebetolan ade dlm poket pulak..
amek laa..


hahhahaa..bape bintang nie..

Shifu67 said...

tak nak jawab laaa.... pasal saya bz baca kad raya terhebat abad ini yg baru sampai hari ni..... hehehe

niesz said...

uish...ni mesti bos die nk tgk cr communicate..

emm..
mcm ni kot..
ehem2..
''encik,tali kasut encik putus''
''mgkin encik bley buang je tali tu terus..2 2 belah skali..
xla nampak pelik''

hahaha..cam mngarut jer..

oranglidi said...

hahaha.. ape2 jelah budak2 ni komen ka sini..

ni ha caranya:

woi! lu suka makan aiskrim x? jom makan.

green said...

org tanye betul-betul die main2 plak..

Firol said...

hish...minda kelas pertama betul soalan ni

messyremo said...

apasal aku blur~~

motif soalan ni ape?

mengajar kita berbudi bahasa ke?hehe

anaklaut said...

salam...

mencabar jugak soalan ni..saya sedangkan fikirkan.

tq sudi singah anaklaut.

HEMY said...

maafkan saya...I think you should do your shoe lace. You might trip on it and hurt yourself.

Do you know how to do it? I could show you if you want.

amcam??

green said...

erm..

soalan ni simple.

macam mane nak tackle soalan ni..

hurm~

dobot said...

haha, ter-baekk kott soalan beliau itu!
bravo, bravo!

(takk dpt nak jawab)
hahaha.
(:

green said...

jawapn di entry baru ye.Terima kasih ae.
Jawapan ku sendiri tak tepat..siap kena sound lagi..

huuu..

"..abezlaa awak..kena reject je nanti.."

slumber je sound..huahuahua~