Pages

Friday, August 21, 2009

Ramadhan datang lagi.

salam..

saya blogger bernama green, ingin mengucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak kepada kepada semua kawan2, blogger dan sesiapa sahaja yang datang singgah ke blog ini.

Semoga ramadhan kali ni membawa seribu satu rahmat kepada kita semua.

Harapan ku untuk ramadhan kali ni juga tinggi. Semoga lebih baik dari yang sebelum2nya, dan semoga aku lebih menghargai bulan yang mulia ni dengan memperbanyak amalan.InsyaAllah.


Di kesempatan ini juga, ku ingin menghulurkan salam kemaafan terhadap semua silap dan salah yang telah dilakukan secara sedar ataupun tidak. Maaf jika ada terkasar bahasa, atau terlanjur bicara.MInta halal segala ilmu yang korang kongsi di dunia blog ini..atau di mana sahaja..

Akhir sekali..

pesanan ku, jgn curi2 makan ye.. :)

Sebelum tu, aku letak kan link di bawah ini yang akan membawa anda ke satu entry yang sangat menyentuh hati ku. Terima kasih kepada owner blog tersebut yang sudi membalas email ku..
Syukran Jazilan~

Bacalah..

buat renungan bersama

silakanterpesona-18 jam sebelum pergi tak kembali

entri yang colour hijau tu taw

18 comments:

::[si putihpurple]:: said...

salam Ramadhan Al mubarak..
moge amalan diterima oleh Nya.
insyaAllah...

^____^

sharamli said...

hu3...selamat berpuasa..
sdey t0l tgk kwn2 sum0 blik smbut p0sa kt umah...uhuk3

imHepPie said...

saya blogger brnama renbow hik3...

slamat berposa n brtrawih walopon taw dah kompom x penuh nye kan??kan??


weeee~~~

green said...

putih purple..time kasih

sharamli..jgn cedey2..cool k..

imheppie..err..

cinta lea ixora said...

selamat berpuasa

Firol said...

Salam ramadhan..semoga ramadhan kali ni lebih baik dari yg sudah

f.i.e.z.a said...

selamat posa green!

meo188 said...

green si kucing... sahur kenyang2... :)

xiiinam said...

Selamat berpuasa dan beramal mulia di bulan barokah ini...

khaLifah feDi said...

green slmt berpose saya ucapkan..

DilOt said...

dh baca...

sedih,,sbb tu rmi org ckp...jika ada permintaan terus buat...nnt rasa sedih dan menyesal sgt...

Reen Adika said...

Salam Ramadhan ^^

Reen Adika said...

Salam Ramadhan ^^

Tyna Aizat said...

i x curi2 mkn, curi2 tgk mknn je. hehehehe.

Kuwe said...

slamat posa green!

moga cukup lah posanya.kihkih

nursuhaila said...

thx follow blog saya
neway..ni sape erk

green said...

ixora..terima kasih!

firol..sy juge berharap same..

fieza..terima kasih =)

meo..burp~

xiiinam..baik!

kf..thanx kf ;)

dilot..nanti kt jumpe..amek gamba same ae..

reen adika..selamat berpuase juge..

tyna..bole caye ke??

kuwe..belanja ku ice cream..kalu penuh..k??

suhaila..saye laa green~

faiq said...

selamat berpuase juge..jgn ponteng puase