Pages

Sunday, May 9, 2010

Tahniah Bain~

Salam

*announcing*



Saya ingin mengucapkan TAHNIAH kepada Bain kerana kehadiran seorang bayi yang comel di rumah beliau baru-baru ini.

Bain baru bergelar ayah dan surely excited dengan kehadiran baby yang pertama ini. Semoga baby (bain, apa nama dia??) itu akan menjadi anak yang soleh dan baik budi pekerti nya..

Bain, mesti Bain excited kan??
life changing...


Anyway, once again, congrats to you and yours.


p/s: Bain is one of my best friend in blog ^-^

13 comments:

meo188 said...

:D

baincardin said...

"Terima kasih banyak2 ye aunty Green & Selamat Hari Ibu...." kata baby boy bain. ^_^.

Thanks a lot green fr being my best buddy in blog! ") Terus saja Bain buat special entry utk Green kat blog Bain. Yay!!! ^_^

baincardin said...

"Thank you very much uncles and aunties for the great wishes and doas. ;)" -baby Ashman. :)

green said...

meo..meo bile plak?tehehee

bain..bain terpromote kite punye tweeter skali..huhu.. anyway thanx for da re post.terharu dan tak sangka..

Frodo Baggins said...

yerrr .. tahniah bro bain
wa tumpang happy!
weeeeeeeeeee ~~


((hmmm, nak anak gak ...)) keh3x

meorazor said...

congrat2..name beliau nak uboh ape??

green said...

frodo..ni dah kawen belom nih??

meo..nama baby tu ashman..:)

messyremo said...

tahniah2 bro bain...

pasni leh tambah lagi kan..hehe

HEMY said...

wah..bagus tol..siap dedikasi kan entri khas..mmg memuah

niesz said...

niesz da update blog..usha2 yer..hihi..happy tuk kwn u jgk...ehe..

jane said...

ko bila lak green?
ngehheheheh

lama gak tk singgah sini
tahniah bain...aku dh wish kat dia;)

AKO said...

tahniah utk BAIN.. best nya dapat baby

green said...

hemy..hehe, nanti time org itu, ak wat ae..

niesz..hoho..bz ae..its ok.

jane..uit, jodoh tak sampai lagi laa..kekeke


ako..he is extremely happy~~