Pages

Sunday, May 23, 2010

Loser

Salam

Seperti facebook, aku juga semakin hilang selera dengan blog. Lebih lebih lagi bila tiada benda menarik yang boleh aku baca, lebih-lebih lagi bila blog favourite yang selalu ku singgah sudah lama tak berupdate, lebih-lebih lagi bila aku mencari artikel penuh fakta dan justifikasi di google, kemudian yang keluar adalah artikel dari blog-blog yang galak mencari trafik tanpa memikirkan mutu artikel yang keluar dalam senarai google tu. Aku muak.

Hmmm...

Bukan sekarang.Bukan di sini.Bukan sebab sesiapa.Aku bukan emo, cuma aku mahu luahkan betapa aku semakin lama rasa pathetic dengan diri sendiri.


Nanti-nantilah.Cukup sekadar ini.
Aku mahu cuti.,

11 comments:

itisrajah said...

aku suke tajuk entry kau kali neh.
i am the biggest loser, dear.
and i hate it.
=(
there are so much story to share!
isk isk isk.

penarek becha said...

stuju 100 peratus

meo188 said...

rileks...

makan kit kat... :D

baincardin said...

eloklah tu green amik cuti sementara. rehatkan minda ye. nanti sambung menulis blog balik k. yay! ^_^

niesz said...

rindu sama kamo... :(

'AQILAH said...

sekarang ramai keja traffic...:) yeah, pergi berehat dulu...

meorazor said...

cuti-cuti malaysia ke.selamat bercuti

botak said...

haha rilek suda...

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

apa yang kamu rasa seperti ku rasa.... sudah tiada ati.. namun... rinduu

botak said...

kau bila nk uat post baru??
yg niaku xde idea nk komen ape laa..
hehe

green said...

assalammualaikum :)

lama tak berbalas komen di blog.
ok, mari mulakan..

itisrajah..ak slalu dtg blog kau laa

penarek becha..anda sgt memahami..:)

meo..erm, bleh jugak..:)

bain..yes daddy..hahaha

niesz..me too..my blogging habit has change..a lot..

aqilah..terima kasih sbb concern..dah rehat dah..:)

meorazor..yeah, sy pergi n akan pergi mcm2 tempat :)

botak..brape kali nak komen..tp xpe, teriam kasih..

bulan..ade laa rindu sikit2..