Pages

Tuesday, May 4, 2010

Dinamik

Salam

Hari ini, adik ku yang first balik Shah Alam..tak bestnyee..
Kalau ikut plan, hari ini baru nak belek2 segala benda yang ku download sepanjang minggu ini.Wat a long list..

erm..

disebabkan ada yang bertanya, i just want to say that the name 'green' that i'm using in blog world has nothing to do with anybody.  Green; just a color.

Nama nickname : Green
Warna Kegemaran : Ungu biji kundang
Suka lagu : Yellow (coldplay)

Hidup kita semua ni, banyak warna sebenarnya...
Tak statik, ada pergerakan yang menarik.
Atas bawah, kadang-kadang mendatar atau terus jatuh
Kemudian, bangun semula.
berpusing-pusing...


That's the dynamic of life, that I like. :)



p/s:if u think, u know me very well just by reading my blog, u shud think again. But if that makes u happy, then i think i should leave you with your assumption. Thank you.

7 comments:

Pensel Kontot said...

yup...
aku pun suke lagu tu

Mimie.Candy Cane said...

omg..coldplay is one of my fvourite band..

geeds said...

we share the same favorite color! :)
and and i love yellow by coldplay too. :))

meo188 said...

i love that song all so....

well last timelah...

huhuhuhu :)

green said...

pensel..:)

mimie..but i dont like viva la vida..huhu

geeds..hehe, hello twins :D

meo..oo, now??en meo suka lagu apa ye?

botak said...

kenapa tajuk tu nama dinamik ah?
aku ade belajar subjek dinamik..
susah woo..ramai org fail~

green said...

dynamic of life..mcm tu laa